Brugues Kids pretén ser una pinacoteca de dibuixos, sensacions, emocions i  alegries del nostres petits pacients. Quan un nen entra en un Centre de Brugués entra un pacient més, però molt especial per la seva edat, per la por d'acudir al metge i altres motius que el tenen neguitòs; Nosaltres a través de Brugues Kids volem que la seva visita al nostre Centre sigui recordada com una bona experiència, o almenys no traumàtica; el nostre personal esta preparat perquè això no succeeixi, però per ajudar li donarem una làmina de dibuix i colors perquè plasmi en el mateix dia la seva visió del Centre i de l'atenció rebuda o el que el seu cor li dicti pintar, dibuixar en aquest moment.

 

Una vegada realitzat aquest dibuix , entrara a formar part  de l'exposició de dibuixos a la  web de Brugués on podrà contemplar-ho les vegades que vulgui i ensenyar als seus amics, també podrà veure que els va suggerir la seva visita a altres nens.

Aquest és el primer pas per oferir tant als nens com als pares una assistencial de qualitat i proximitat que és el que sempre ha estat treballant Brugués asistencial.